TARJOUS - 30% alennus valitiusta tuotteista Outlet-sivulla

Kuori teline

Kuori teline

Kuorisarjat ovat tuulenpitäviä ja vedenpitäviä kuoritelineitä metsästykseen, joilla on erilainen hengittävyys ja erilainen ilmanvaihto.

Kuori teline

Me metsästäjät, koira- ja hevosihmiset ja me kaikki, jotka haluamme olla ulkona säästä tai vuodenajasta riippumatta, tiedämme, kuinka tärkeää on pukeutua kunnolla, jotta vietetään mukava ja ihana päivä luonnossa. Kerros kerroksella -periaatteen avulla voit mukauttaa vaatteesi nopeasti sekä sään että sen mukaan, mitä toimintaa aiot tehdä. Hyvä kuoriteline on tämän periaatteen mukaisen pukeutumisen tärkein numero. sitten täytät eri välikerroksilla kehon lämpötilan säätämiseksi sääolosuhteiden mukaan.

Shell -telineet ovat veden- ja tuulenpitäviä.

Kuorisarjan määritelmä on, että sen pitäisi olla ulkokuori, joka pitää sinut kuivana ja vastustaa tuulta. Kaikki kuorimme ovat siksi luonnollisesti tuulen- ja vedenpitäviä. Kuoritelineissämme on aina jonkinlainen kalvo, joka pitää sinut kuivana ja mukavana.

Jotkut kuoritelineet ovat hiljaisia ​​ja sopivat ahvenmetsästykseen, ja joissakin kuorisarjoissa on varoitusväri, jotta metsästyskumppanisi ja ystäväsi voivat nähdä sinut paremmin metsässä.

Kuori seisoo hyvällä hengittävyydellä

Kuoripakkauksessa istuvilla kalvoilla on erilainen hyvä hengittävyys, mikä tarkoittaa, että se tuulettaa kehostasi höyryä eriasteisesti, jotta et saa kosteutta sisältä ja siten kylmää.

Hyvässä kuoritelineessä on myös hyvä ilmanvaihto, jotta voit säätää kehon lämpöä päivän aikana erilaisilla vetoketjuilla ja toiminnoilla.

Olemme koonneet kaikki älykkäät ja hyvin suunnitellut kuorisarjat luokkaan kuoriteline. Jotta saat yleiskatsauksen ja voit helposti valita, mihin kuorisarjaan sinun pitäisi sijoittaa.

.