Koti / privacy-policy

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Chevalier AB sitoutuu suojelemaan asiakkaidensa yksityisyyttä. Asiakkaana ja/tai verkkosivustomme [www.chevalier.fi] käyttäjänä käsittelemme henkilötietojasi, kun ne toimitetaan meille tai kerätään verkkosivustomme kautta. Tämä tietosuojailmoitus ("Tietosuojailmoitus") on tarkoitettu tiedottamaan sinulle siitä, miten Chevalier AB, yritysrekisterinumero 556726-6811, osoitteessa Konstruktionsvägen 3, 435 33 Mölnlycke ("Chevalier") käsittelee henkilötietojasi. Chevalier on vastuussa tässä Tietosuojailmoituksessa kuvatusta henkilötietojesi käsittelystä. Tämä tarkoittaa, että meidän on varmistettava, että henkilötietojasi käsitellään oikein ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Henkilötietojesi käsittely suoritetaan tämän Tietosuojailmoituksen ja tässä esitettyjen tarkoitusten mukaisesti. Jotta voimme toimittaa tilauksesi ja sopimuksesi kanssamme, meidän on käsiteltävä henkilötietoja, joita pyydämme sinulta ostaessasi. Viimeisin versio Tietosuojailmoituksesta on aina saatavilla verkkosivustollamme.

MITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka voidaan suoraan tai epäsuorasti yhdistää elävään fyysiseen henkilöön. Jokainen toimenpide, joka tehdään henkilötietojen kanssa, katsotaan henkilötietojen käsittelyksi.

Käsittelemme seuraavia henkilötietoja:

- Nimi

- Osoite

- Puhelinnumero

- Sähköposti

- Toimitusosoite

- Henkilötunnus

- IP-osoite

- Luottotiedot

- Maksutiedot

- Ostoshistoria

- Laskunumero

KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJA?

Henkilötietojasi käsitellään vain niin kauan kuin on tarpeen käsitelyn tarkoituksen saavuttamiseksi. Chevalier käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

- Kaupankäynti verkkosivuston www.Chevalier.se kautta.

- Tilauksien, palautusten, reklamaatioiden ja mahdollisten toimitusongelmien käsittely.

- Yhteydenottosi asiakaspalveluumme.

- Henkilötietoja voidaan jakaa luottotarkastusta ja petoksen ehkäisemistä varten, ja kolmas osapuoli voi joissain tapauksissa tallentaa tietosi.

- Sinun tunnistamiseksi ja vahvistaaksemme, että täytät laillisesti määrätyn vähimmäisiän verkkokaupoissa sekä vahvistaaksemme osoitteesi ulkoisten kumppaneiden kanssa.

- Tiedon tarjoamiseksi ja markkinointitarjousten lähettämiseksi.

- Tarjoukset ja kutsut tapahtumiin, asiakastapaamisiin jne.

Kun haet luottoa maksutapana, teemme automatisoidun päätöksen luottohakemuksestasi, mutta emme muissa tarkoituksissa. Sinulla on oikeus ilmaista mielipiteesi ja haastaa päätös asiakaspalvelumme kanssa.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN LAINMUKAINEN PERUSTA

Käsittelemme henkilötietojasi, kun se on tarpeellista solmia ja täyttää sopimuksia kanssasi asiakkaana tai kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme. Käsittelemme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin, kuten uutiskirjeiden lähettämiseen perustuen oikeutettuun etuumme markkinoida Chevalieria. Voit vastustaa tällaista henkilötietojesi käsittelyä milloin tahansa. Ohjeet tähän löytyvät uutiskirjeistämme. Jos Chevalier haluaa käsitellä henkilötietojasi tarkoituksiin, jotka vaatisivat sovellettavan lain mukaan nimenomaista suostumustasi, hankimme tällaisen suostumuksen ennen käsittelyä.

KUINKA SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJA

Keräämämme tiedot säilytetään Euroopan talousalueella (ETA), mutta niitä voidaan myös siirtää ja käsitellä ETA:n ulkopuolisessa maassa. Kaikki tällaiset henkilötietojen siirrot tehdään sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. ETA:n ulkopuolisiin siirtoihin käytämme esimerkiksi EU:n vakiosopimuslausekkeita tai EU:n ja Yhdysvaltojen välisen tietosuojakehyksen mukaisia menettelyjä. Näillä kehyksillä pyritään tarjoamaan riittävän suojan takaaminen suhteessa maihin, joita Euroopan komissio on katsonut puutteellisen suojan maiksi muilla osa-alueilla. Chevalierin on käytettävä teknisiä ratkaisuja varmistaakseen, että henkilötietoja käsitellään turvallisesti. Turvatoimenpiteet sisältävät myös muun muassa varmistamisen siitä, että kolmannen osapuolen tarjoajilla on fyysisesti suojatut tilat ja rajoitettu pääsy tietoihin.

KUINKA PITKÄÄN HENKILÖTIETOJA SÄILYTETÄÄN?

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin olet asiakassuhteessa kanssamme, ja sen jälkeen poistamme tiedot. Markkinointiin liittyvissä postituksissa pidämme sinua passiivisena asiakkaana ja poistamme tietosi, jos et ole avannut yhtään sähköpostia viimeisen vuoden aikana. Jos et enää salli henkilötietojesi käyttöä markkinointitarkoituksiin, poistamme tarkoitusta varten säilytetyt tiedot.

OIKEUDET

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeuksia, joista Chevalierin tietosuojavastaavana on myös ilmoitettava sinulle. Oikeutesi sisältävät:

Pääsy henkilötietoihisi: Sinulla on oikeus saada pääsy meidän käsittelemiin henkilötietoihin

Henkilötietojesi oikaiseminen: Sinulla on oikeus saada virheelliset, puutteelliset tai harhaanjohtavat henkilötiedot oikaistuksi ilman viivästystä

Unohtamisoikeus: Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus saada henkilötietosi poistetuiksi. Tämä pätee, jos:

i. Käsittelemme kyseisiä tietoja suostumuksellasi tai

ii. Tiedot eivät enää ole tarpeen sopimuksen täyttämiseksi (esim. käynnissä oleva tilaus, maksamatta oleva velka) tai

iii. Tiedot tarvitaan kirjanpitoa varten.

Henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen: Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä toiveidesi mukaisesti:

i. Jos vastustat henkilötietojen käsittelyä oikeutetun edun tukemana markkinoinnissa;

ii. Jos rajoitus voidaan tehdä sopimuksen tekemistä estämättä; tai

iii. Jos tiedot eivät ole oikein.

Tietojen siirrettävyys: Sinulla on oikeus tietojen siirtämiseen, mikä tarkoittaa, että tietyissä olosuhteissa voit pyytää henkilötietojesi siirtämistä toiselle tietosuojavastaavalle. Tämä sisältää tiedot, jotka olet antanut meille.

Vastustaminen henkilötietojesi käsittelytavasta: Sinulla on oikeus vastustaa, miten henkilötietojasi käsitellään asiakaspalvelumme toimesta.

YSinulla on myös oikeus tehdä valitus asiaankuuluvalle valvontaviranomaiselle. Ruotsissa tämä viranomainen on Datainspektionen.

KENELLÄ ON PÄÄSY HENKILÖTIETOIHIN?

Henkilötietojasi voidaan käsitellä kolmannen osapuolen toimesta, mikä auttaa meitä suorittamaan tiettyjä tehtäviä. Tällaisia kolmannen osapuolen toimijoita pidetään Chevalierin tietojenkäsittelijöinä, jotka käsittelevät tietoja puolestamme. Chevalier on kuitenkin edelleen vastuussa siitä, että henkilötietoihisi liittyvät oikeutesi täyttyvät, vaikka olisimme palkanneet tietojenkäsittelijän tiettyä käsittelyä varten. Chevalierin tietojenkäsittelijöihin kuuluvat muun muassa verkkokauppamme ratkaisu- ja maksupalvelut. Kun Chevalier tekee sopimuksen, jossa henkilötietosi jaetaan tietojenkäsittelijöidemme kanssa, tehdään sopimus yksityisyytesi ja henkilötietojesi asianmukaisen käsittelyn varmistamiseksi. JAKAMINEN OAG (Open Air Group) SISÄLLÄ: Huomaa, että sovellettavan lainsäädännön mukaan henkilötietojasi voidaan jakaa OAG-konsernin (Open Air Group) sisällä, mukaan lukien tytäryhtiömme, liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin ja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Vakuutamme, että henkilötietojesi oikeudet säilyvät ja suojataan edelleen, riippumatta siitä, kuka konsernin sisällä käsittelee tietoja.

TIETOJEN SUOJAAMINEN

Chevalier ryhtyy asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin suojatakseen käsiteltäviä henkilötietoja ja varmistaakseen, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja tarkasti. Chevalier käyttää moduulia henkilötietojen etsintään ja anonymisointiin. Tämä moduuli mahdollistaa henkilötietojen anonymisoinnin ja puhdistamisen, kun ne eivät enää ole relevantteja, varmistaen siten vaatimustenmukaisuuden vaatimukselle käsitellä henkilötietoja vain siinä laajuudessa kuin ne ovat relevantteja.

ALAIKÄISET

Emme käsittele tietoja tai ostoksia alle 18-vuotiailta henkilöiltä. Jos olet alle 18-vuotias, sinun tulisi neuvotella huoltajasi kanssa. Jos olet lapsen huoltaja, jonka yhteystiedot ovat erehdyksessä päätyneet järjestelmäämme, ota yhteyttä meihin, jotta voimme korjata tilanteen.

YHTEYSTIEDOT

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat ottamalla meihin yhteyttä: hello@chevalier.se, Puhelin +46 31-706 12 60 Osoite: Konstruktionsvägen 3 435 33 Mölnlycke, RUOTSI.