TARJOUS - 30% alennus valitiusta tuotteista Outlet-sivulla

Fleeceneuleet

Fleeceneuleet

Korkealuokkainen fleeceneule on erinomainen peruskivi vaatekaapissa, joka tarjoaa sekä lämpöä että mukavuutta. Fleeceneuleet ovat kestäviä ja kestävät tehokkaasti kosteuden ihon poistamiseksi.

Miksi fleecepuserot ovat niin suosittuja?

Fleecepuserot lämmittävät hyvin ja ovat sekä kestäviä että tyylikkäitä, mikä tekee niistä erittäin käyttökelpoisen ja suositun vaatekappaleen. Fleecepuserot ovat kestäviä ja niissä on usein taskuja ja toimintoja, jotka sopivat monenlaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten metsästykseen, koirankoulutukseen, vaellukseen, kalastukseen, lintujen tarkkailuun ja retkeilyyn.

Fleecepusero on pehmeä ja lämmin ja sopii kaikille aktiivista elämäntapaa noudattaville. Chevalier valmistaa toiminnallisia fleecepuseroja metsästykseen ja ulkoilma-aktiviteetteihin, joissa on erinomainen istuvuus, mukavuus ja tyylikäs suunnittelu.

Voinko käyttää fleecepuseroa talvella väliasuna?

Tottakai! Fleecepuserot sopivat erinomaisesti väliasuiksi. Tällöin pysyt lämpimänä ja voit helposti säädellä lämpötilaa, jos sinun tarvitsee juosta tai vaihtaa paikkaa istumisesta liikkumiseen.

Kaikki fleecepuseromme on testattu kentällä metsästäjien, kalastajien ja koiranohjaajien toimesta, niin naisille kuin miehille, kehittääksemme ne täydellisiksi.