Fleece

Fleece

Fleece on upea materiaali, joka on sekä kestävää että lämmintä. Se eristää kehon lämpöä ja kuljettaa kosteutta pois iholta. Chevalierilla on erilaisia ​​versioita fleecevaatteista, ja joissakin takeissa on myös fleecevuori.

Fleece vaatteet

Fleecevaatteet ovat erittäin suosittuja metsästäjien, kalastajien ja muiden paljon ulkona viettävien keskuudessa. Fleece on uskomattoman hyödyllinen ja monipuolinen materiaali, jota on saatavana karkeampina ja kevyempinä.

Voitko käyttää fleece-vaatteita välikerroksena?

Fleecevaatteet toimivat erinomaisesti välikerroksena kylmempänä vuodenaikana. Ne eristävät kehon niin, että pidät lämmön samalla kun se kuljettaa kosteutta pois iholta, jotta pysyt oikeassa lämpötilassa. Käytä kaksikerroksisena toimivan T-paidan kanssa, joka on kerroksinen, ja kuoritakin lopussa.

Chevalier's fleecevaatteita ovat jo pitkään testattu kentällä sekä metsästäjien että koiranohjaajien toimesta, jotka ovat auttaneet meitä kehittämään fleecevaatteitamme täydelliseksi. Laadullaan ja istuvuudellaan Chevalierin fleecevaatteet ovat erittäin suosittuja ja luotettavia kumppaneita vaelluksella, metsässä ja maassa.