TARJOUS - 30% alennus valitiusta tuotteista Outlet-sivulla

Flanelli

Flanelli

Pehmeä ja mukava flanellipaita on välttämätön meille, jotka rakastamme olla ulkona metsässä ja luonnossa.

Mikä on flanelli?

Flanelli on nimitys kudotulle kankaalle, joka valmistetaan yleensä puuvillasta tai villasta. Kangas, yleensä kudottu krepattuun, kudotaan ja sen jälkeen harjataan ja nukataan kangas pinnalta nukkauskoneessa. Tällöin kangas saa luonteenomaisen mattapintaisen ja hieman nukkaisen pinnan, joka on pehmeä ja mukava, ja joka antaa vaatteelle rento ilme eristävillä ominaisuuksilla.

Mitä vaatteita valmistetaan flanellista?

Chevalier valmistaa pääasiassa flanellipaitoja, joista tulee kestäviä, mukavia ja klassisia vaatteita. Flanellipaita on erittäin arvostettu sekä metsästyksessä että arjessa.

Miksi flanellikangas on niin pehmeää?

Koska kankaan kudonnan jälkeen sitä harjataan ja nukataan, se saa nukkaisen pinnan, joka on erittäin pehmeä ja miellyttävä.

Kuinka hoidan flanellipaitojani parhaiten?

Jotta kangas säilyttää luonteensa, sinun tulee pestä flanellivaatteet ohjeiden mukaisesti vaatteessa. Anna sitten vaatteen kuivua huoneenlämmössä, koska kuivausrumpu voi aiheuttaa kutistumista ja nukkaantumista. Muista olla käyttämättä huuhteluainetta, koska ne rasittavat ympäristöä ja tuhoavat flanellin hienot eristävät ominaisuudet.