TARJOUS - 30% alennus valitiusta tuotteista Outlet-sivulla

Metsästysliivit

Metsästysliivit

Klassiset metsästysliivit ja koiranohjaajan liivit vahvistetuilla olkaosilla, jotka pitävät kiväärin paikallaan. Paljon ja tilavia taskuja patruunoita ja laitteita varten.

Metsästysliivit

Mikä on metsästysliivi?

Metsästysliivi on erittäin toimiva asu, sillä metsästäessä joutuu usein tuomaan paljon tavaraa esiin passilla tai metsässä. Metsästysliivi on siksi varustettu monilla taskuilla, joihin mahtuu kaikkea käsineistä ja talutushihnasta GPS:ään tai termokseen. Usein taskujen lukumäärä ja älykkäät ominaisuudet erottavat metsästysliivi muista liiveistä. Chevalierin metsästysliiveissä on usein myös vahvikekangasta olkapäissä lisäkestävyyden vuoksi, koska usein olkaimet kuluvat muuten kovaa kangasta juuri siellä. Metsästysliivien fiksu ominaisuus on kaksisuuntainen vetoketju, jonka avulla voit avautua sekä ylhäältä että alhaalta, osittain jotta pääset tuulettamaan lämpöä hikoilussa ja toisaalta lisäämään liikkuvuuttasi, jos kävelet hieman vaikeakulkuisessa maastossa. Metsästysliivi toimii erinomaisesti lämmittävänä välivarastona kylmempinä vuodenaikoina. Ja lämpiminä vuodenaikoina metsästysliivit toimivat fantastisen hyvin aivan kuten ne ovat ohuempi tai paksumpi pusero tai paita alla.

Pitäisikö metsästysliivin olla varoitusvärinen?

Tämä riippuu täysin siitä, millaista metsästystä aiot suorittaa. Jos olet koiranohjaaja, haluat todennäköisesti metsästysliivejä, joissa on paljon oranssia väriä, jotta sinut näkyy selvästi metsässä. Meiltä löytyy myös ohuempi oranssi metsästysliivi, jonka voit aina pakata taskuun tai reppuun ja pukea nopeasti takin tai neulepuseron päälle ja parantaa näkyvyyttäsi metsässä ja maassa. Mutta jos olet fasaanimetsästyksessä tai vastaavassa, metsästysliivissäsi ei tarvitse olla oransseja osia. Sen sijaan voit valita esimerkiksi Vintage-liivimme, jossa on kaikki ominaisuudet ja joka on myös tuulenpitävä.

Kaikki chevalier's-metsästysliivit ovat testattu kentällä useiden vuosien ajan metsästäjien, koiranohjaajien ja ampujien toimesta, ja niillä on korkeat laatu- ja toimivuusvaatimukset.