Metsästysvaatteet lapsille ja junioreille.

Metsästysvaatteet lapsille ja junioreille.

Chevalierin lasten metsästysvaatevalikoima on valittu huolella niin, että ne ovat parasta laatua ja jotta nuoret metsästäjät voivat pukeutua tyylikkäästi ja toimivasti.

Mitkä ovat lasten metsästysvaatteiden ominaisuudet?

Kiinnostus metsästystä kohtaan alkaa usein siitä, että lapset ovat vanhempiensa tai isovanhempiensa mukana metsästyksellä. Sitten he löytävät nopeasti jännityksen ja luonnon ja eläinten läheisyyden. Lasten kiinnostus metsästystä, luontoa ja ulkoilua kohtaan kasvaa vuosi vuodelta. Siksi haluamme varmistaa, että kaikilla lapsilla on upea luontoelämys vuodenajasta ja säästä riippumatta. Siksi olemme luoneet kokoelman metsästysvaatteita lapsille ja nuorille. Tämä sisältää:

Metsästyshousut lapsille:

Olemme aloittaneet kehittämällä todella mukavat ja hyvin istuvat lasten housut metsästykseen ja ulkoiluun. Se on tuulenpitävä ja siinä on joustava vyötärö parhaan mukavuuden takaamiseksi. Reisitaskut ovat välttämättömiä hyvissä lasten metsästyshousuissa - sen tietävät kaikki :)

Metsästyspaita lapsille:

Tietenkin haluat mukavan metsästyspaidan, mieluiten sellaisen, joka näyttää samalta kuin isä tai isoisä - olemme korjanneet sen! Ja se on myös joustava ja mukava.

Metsästystakki lapsille:

Tässä olemme ajatellut kaksivaiheista rakettia. Toisaalta tarvitset lapsille mukavan fleece-takin, jota voi käyttää sekä välikerroksena kylmällä että ympäri vuoden ihanana takkina. Sitten lisäsimme pehmustetun lasten liivin tuulen- ja vedenpitävästä kankaasta, joka toimii hyvin lasten fleece-takin kanssa, mutta toimii myös kauniisti suoraan paidan päällä, kun sää on hieman leudoma. Joten fiksu combo on pehmustettu lasten liivi yhdistettynä lämpimään ja mukavaan lasten fleecetakkiin. Tämä yhdistelmä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse jäätyä, vaan nauti metsästyskokemuksesta täysillä.

Miten hoidat lasten metsästysvaatteita?

Edelleen pätevät samat säännöt kuin aikuisten metsästysvaatteissa, on hyvä tuulettaa vain jos vaatteet eivät ole likaantuneet ja muuten pestä hellästi. Noudata vaatteen pesulankaa.