Vintage Dogsport Vest Women
  Vintage Dogsport Vest Women
  Vintage Dogsport Vest Women
  Vintage Dogsport Vest Women
  Vintage Dogsport Vest Women
  Vintage Dogsport Vest Women
  • Vindtätt iconTuulenpitävä
  • Ryggficka iconSelkätasku
  • Rörlig jakt iconLiikkuvaan jahtiin

  Tuotekuvaus

  Vintage Dog Sport Vest naisille

  on täydellinen liivi harjoitellessasi koirasi kanssa. Se on kestävä ja helppo pyyhkiä puhtaaksi, ja siinä on runsaasti taskuja ja toimintoja. Tämä koiraurheiluliivi on valmistettu Chevalierin vintage-kankaasta, yksinoikeudellisesta, joustavasta ja patinoituneesta puuvillakankaasta Italiasta. Kangas saa luonnollisen patinan ja ajan myötä entistä tyylikkäämmän vintage-vaikutelman. Etupuolen alcantaralla päällystetyt osat ovat kevyesti topatut ja tikatut, ja liivi voidaan avata sekä alhaalta että ylhäältä YKK:n kaksisuuntaisella vetoketjulla. Taskut ovat tilavat ja niitä voi säätää kokoa painonapeilla. Oikeanpuoleisessa vetoketjullisessa taskussa on turvatasku arvoesineiden turvallista säilytystä varten. Myös takana olevaa taskua voi säätää tilavuudeltaan piilotetuilla painonapeilla. Takataskuun mahtuu helposti useita dummyja, hihnoja tai muita tarvikkeita harjoituksia varten.

  Hundskolan Visionin Mattias Westerlund on ollut mukana kehittämässä ultimate-koirankoulutusliiviä. Tässä mitä hän sanoo:

  Mikä liivi! Vintage Dogsport -liivi on sekä mukava, tyylikäs että useilla hyvin harkituilla yksityiskohdilla varustettu. Olen käyttänyt liiviä paljon, sekä metsästyksessä että harjoituksissa. Hyvät laskostaskut edessä mahtuvat täysikokoisiin dummieihin, kun heitetään merkkejä. Takatasku on helposti saatavilla ja mahdollisuus avata ja mahtuu useita suurempia dummieita, vesipullo koiralle ja sadevaatteet. Napit tekevät bälgen koon pienentämisestä helppoa, mikä estää kiinnijäämisen oksiin ja risuihin tai sateen pääsyn takataskuun! Vintage Dogsport -liivistä on jo tullut suosikkini!

  Vintage Dogsport Vest Women

  Artikkelin numero 1030060_7001

  Kestävä koiraurheiluliivi - Reilut taskut, joissa fiksuja toimintoja - Kaksisuuntainen vetoketju

  299,00 €
  Varastossa