TARJOUS - 50% alennus valitiusta tuotteista Outlet-sivulla

Koiranohjaajan liivit

Koiranohjaajan liivit

Koirankuljettajan liivi on kestävä ja siinä on paljon tilavia taskuja. Lisäksi se tekee sinusta selvästi synlilgin metsässä.

Luokat
  Suodata
  79199

   

  Koiranohjaajan liivi

  Kun olet koiranohjaajana metsästyksellä, on tärkeää käyttää hyvää koiranohjaajan liiviä, jotta olet hyvin näkyvissä metsässä ja sinulla on runsaasti tilaa kaikelle mitä tarvitset mukanasi.

  Mikä on tärkeää koiranohjaajan liivillä metsästykseen?

  1) Näkyvyys – Koiranohjaajien metsästysliivin tulee olla jossain varoitusvärissä, jotta olet metsässä metsästyskumppaneille hyvin näkyvissä.

  2) Kestävyys - koiranohjaajien liivin on oltava kestävä ja kestävä, jotta se kulkee pensaiden ja piikkipensaiden läpi, mutta kestää myös vähän sadetta ja kosteutta.

  3) Istuvuus - Koiranohjaajan liivin on myös oltava hyvä istuvuus, jotta se on mukava käyttää, ei istu liian tiukasti tai estä liikkumistasi. Etuna on, että se voidaan avata sekä tuuletusta varten että kokoa suuremmaksi, jos haluat alle esimerkiksi erityisen paksun puseron tai takin talvella.

  4) Taskut - vesipullo, talutushihna, GPS, kännykkä, auton avaimet, hanskat kyllä ​​on monia asioita, joita haluaisit ottaa mukaan metsään. Koiranohjaajan liivi, jossa on monia älykkäitä taskuja kaikenlaiseen säilytykseen, on selkeä plussa.

   

  Onko Chevalierin koiranohjaajan liivi vedenpitävä?

  Chase-koiranohjaajan liivin kangas on vedenpitävää. Saumoja ei ole teipattu, joten sataa paljon, saumojen kautta voi tulla jotain sisään, mutta kangas on veden- ja tuulenpitävä.