cover image

Shell-teline naiset

Naisten Shell-telineet ovat tuulen- ja vedenpitäviä ja naisellinen istuvuus. Naisten Shell-telineet sopivat erinomaisesti yhdistettäviksi erilaisiin välikerroksiin, jotta ne mukautuvat optimaalisesti säähän ja lämpötilaan.

Naisille sovitettu kuorisarja

Monet naiset ovat kiinnostuneita koirista ja hevosista ja/tai metsästäjistä ja rakastavat viettää aikaa ulkona luonnossa suurimman osan vuodesta. Olemme siis monet, jotka arvostavat toiminnallisia naisten kuoritelineitä, jotka on sovitettu sekä naiselliseen istuvuuteen että kaikkiin sääolosuhteisiin. Kerros kerrokselle -periaatteen avulla voit nopeasti mukauttaa vaatteitasi sekä sään että toiminnan mukaan. Hyvä kuoriteline on ulkokerros, jolla pukeudut tämän periaatteen mukaisesti. sitten täytät erilaisia ​​välikerroksia säätelemään kehon lämpötilaa sääolosuhteiden mukaan.

Mikä on naisellinen istuvuus kuoressa

Joissakin tapauksissa naisilla on erilaiset mittasuhteet kuin miehillä, tämän olemme ottaneet huomioon luodessamme kuoren naisille. Se voi olla esimerkiksi lantion leveys suhteessa vyötäröön. Joissakin tapauksissa näistä ominaisuuksista tai taskuista on tehtävä siistimpiä tai sijoitettava hieman eri tavalla, jotta ne olisivat mukavia ja toimivia naisten setissä miesten asuun verrattuna.

Naisten Shell-telineet ovat veden- ja tuulenpitäviä

Kuoresarjan määritelmä on, että sen tulee olla ulkokuori, joka pitää sinut kuivana ja vastustaa tuulta ja vettä. Kaikki naisten kuorisarjamme ovat siksi tuulen- ja vedenpitäviä. Naisten telineissämme on aina jonkinlainen kalvo, joka pitää sinut kuivana ja mukavana. Jotkut naisten simpukkasetit ovat hiljaisia ​​ja soveltuvat laiturimetsästykseen ja joissakin simpukkasarjoissa on varoitusväri, jotta metsästyskumppanisi ja ystäväsi näkisivät sinut paremmin metsässä.

Hyvä hengittävä pääkallosarja naisille

Naisten kuorisarjaan istuvilla kalvoilla on erilainen hyvä hengittävyys, mikä tarkoittaa, että se tuulettaa kuumeneessa eriasteisesti höyryä kehosta, jotta kosteus ei jää ennen kuoren kiinnittymistä ja viilentää. Hyvässä naisten kuorisetissä on myös hyvät tuuletusmahdollisuudet, jotta voit säädellä kehon lämpöä päivän aikana erilaisilla vetoketjuilla ja vastaavilla.

Naisten kuoritelineen alle olemme koonneet kaikki älykkäät ja hyvin suunnitellut kuorisarjamme, joissa on mukautettu istuvuus ja naisellinen istuvuus. Täältä saat hyvän yleiskatsauksen eri versioista ja voit helpommin valita, mihin naisten kuoreen sinun kannattaa sijoittaa.