Sadevaatteet

Sadevaatteet

Tuulen- ja vedenpitävät sadevarusteet metsästykseen, retkeilyyn tai joka päivä. Sadeasut aikuisten hengittämiseen. Toimivat ja vedenpitävät metsästysvaatteet, jotka eivät anna sään estää sinua viettämästä päivää luonnossa.

Sadevarusteet metsästykseen ja retkeilyyn

Sadevarusteemme eivät anna sateen estää sinua liikkumasta luonnossa. Hyvän sadeasun tulee tietysti suojata sinua vedeltä ja tuulelta, mutta siinä tulee myös istua mukavasti ja siinä on oltava metsästystä tai patikointia helpottavia älykkäitä toimintoja. Chevalier on kehittänyt metsästykseen ja retkeilyyn suunniteltuja sadehousuja ja sadetakkeja, mutta ne sopivat tietysti yhtä hyvin metsäkävelyyn tai jokapäiväiseen käyttöön. Asetamme miesten ja naisten sadevaatteillemme erittäin korkeat vaatimukset, ja vedenpitävissä vaatteissamme on aina teipatut tai hitsatut saumat. Sadevaatteet on helppo pakata pussiin tai pukea päälle metsästyspassilla, mikä on tärkeä ominaisuus metsästysvaatteissa ja vaellusvaatteissa, sade voi tulla äkillisesti ja sitten haluaa nopeasti pukea sadevaatteet päälle.

Kuinka valita oikea sadevaruste?

Liikkuvat ja joustavat sadevarusteet ovat tärkeitä, kun olet ulkona luonnossa metsästämässä tai patikoimassa. Sitten et halua sen vastaanottavan minnekään. Siksi sadehousumme ovat joustavat vyötäröllä, niissä on esitaivutetut polvet ja säädettävät lahkeenpäät. Sadetakeissa on säädettävät ja hihansuut, joustava kangas ja säädettävät huput. Metsästäjien suunnittelemat sadevaatteet metsästäjille ja sopivat niin metsästykseen ja kalastukseen kuin patikointiin ja metsäkävelyyn.

Kuinka pitää huolta sadevarusteistasi?

Muista seuraavat asiat, jotta sadevarusteesi kestäisi mahdollisimman pitkään: 

  • Älä altista sadevaatteita auringonvalolle
  • Älä kuivaa sadevaatteita kuumuudessa
  • Varmista, että sadesuoja on kuiva ennen kuin laitat sen pois
  • Käännä sadevaatteet nurinpäin pesun jälkeen, jotta ne kuivuvat nopeammin