Sadehousut

Sadehousut

Veden- ja tuulenpitävät sadehousut miehille ja naisille, täydelliset metsästykseen, kalastukseen tai patikointiin. Chevalierissa on toiminnalliset sadehousut aikuisille, jotka pitävät sinut lämpimänä ja kuivana sateessa.

Suodata
59169

Sadehousut

Todella hyväkuntoisten sadehousujen pitäisi suojata sinua sekä tuulelta että vedeltä, niissä tulee istua mukavasti ja niissä tulee olla älykkäitä toimintoja. Asetamme sadehousuillemme korkeat vaatimukset ja meillä on aina hitsatut tai teipatut saumat vedenpitävissä vaatteissamme, jotta vesi ei pääse tunkeutumaan. Sadehousumme ovat kestäviä ja kevyitä, minkä ansiosta ne on helppo pakata reppuun. 

Mikä erottaa sadehousumme?

  • Vedenkestävä
  • Tuulenpitävä
  • Kestävä ja toimiva
  • Suunniteltu liikkumiseen ja toimintaan
  • Joustava vyötärö

Miten sadehousujen pitäisi istua?

Voit käyttää sadehousuja metsästykseen, kalastukseen, retkeilyyn tai leikkiessäsi lasten kanssa. Tärkeintä on, että sadehousut pitävät sinut kuivana. Tärkeää on myös se, että sadehousut hengittävät hyvin ja ovat helppoja pukea, sade tulee usein yllättäen ja silloin haluaa nopeasti pukea sadevaatteet päälle. Sadehousumme ovat joustavia ja liikkuvia käyttää, jos olet aktiivinen, et halua sitä vastaanottavan missään. Siksi sadehousumme ovat resori vyötäröllä, niissä on esitaivutetut polvet ja säädettävät lahkeenpäät - kaikki niin, että ne istuvat mahdollisimman mukavasti eivätkä anna sateen estää sinua liikkumasta luonnossa.