TARJOUS - 50% alennus valitiusta tuotteista Outlet-sivulla

Sadevaatteet

Sadevaatteet

Aktiiviseen elämään luonnossa suunniteltu sadeasu. Toimivat ja kestävät sadevaatteet, jotka hengittävät aikuisille. Sadeasut metsästykseen, sadevaatteet retkeilyyn tai jokapäiväiseen metsäkävelyyn. Chevalierilla on mukava valikoima vedenpitäviä metsästysvaatteita sateeseen, jotta sää ei estä sinua viettämästä päivää luonnossa.

Sadevaatteet aktiiviseen elämäntapaan

Älä anna sateen estää sinua liikkumasta luonnossa. Todella hyvien sadevaatteiden pitäisi tietysti suojata vedeltä ja tuulelta, mutta niissä tulee myös istua mukavasti ja niissä on oltava älykkäitä toimintoja. Chevalier on kehittänyt metsästykseen ja retkeilyyn suunniteltuja sadevarusteita, mutta sopii tietysti yhtä hyvin metsäkävelyyn tai jokapäiväiseen käyttöön. Asetamme miesten ja naisten sadevaatteillemme erittäin korkeat vaatimukset, ja vedenpitävissä vaatteissamme on aina teipatut tai hitsatut saumat. Sadevaatteet on helppo pakata kassiin tai pukea päälle metsästyspassilla, mikä on tärkeä ominaisuus metsästysvaatteissa ja retkeilyvaatteissa, sade voi tulla äkillisesti ja sitten haluaa nopeasti pukea sadevaatteet päälle.

Kuinka hoidat sadevaatteitasi?

Muista seuraavat asiat, jotta sadevaatteet kestävät mahdollisimman pitkään:

  • Älä altista vaatetta auringonvalolle
  • Älä kuivaa lämmössä
  • Varmista, että vaate on kuiva ennen kuin laitat sen pois
  • Käännä vaate ylösalaisin pesun jälkeen, niin se kuivuu nopeammin 

Kuinka valita oikeat sadevaatteet?

On tärkeää, että sadevaatteet ovat joustavia ja joustavia päällä, jos olet aktiivinen, et halua sitä vastaanottavan minnekään. Siksi Chevalierin sadeasut ovat joustavat vyötäröllä, niissä on taivutetut polvet, säädettävät lahkeet ja hihansuut, joustava kangas ja säädettävät huput. Metsästäjien suunnittelemat sadevaatteet metsästäjille ja sopivat niin metsästykseen ja kalastukseen kuin patikointiin ja metsäkävelyyn.