Huivit

Huivit

Huivi lämmittää mukavasti kaulassa kylmällä tuulella. Huivit korkeanäköisestä oranssista tulee myös hyvä varoitusmerkki metsässä.

Huivi

Lämmin ja hyvä huivi on todella hengenpelastaja, kun se puhaltaa kylmää kaulan ympärille. laittamalla pehmeä ja lämmin huivi kaulan ympärille, koko vartalo lämpenee eikä kylmä tunnu tunkeutuvalta. Chevalierilla on huiveja sekä miehille että naisille. Osa Chevalierin huiveista on 100 % villaa ja osa merinovillan ja tencelin sekoitusta. Meillä on myös silkkihuivi, jossa on ainutlaatuinen fasaanikuvio. Metsästyshuivimme on oranssin värinen, joten saat täydellisen varoitussignaalin metsästystilanteesta.

Mistä materiaaleista huivi on valmistettu?

Huivi on usein neulemateriaalia tai huopamaista pörröistä materiaalia. Chevalierin huiveissa on pitkä kapea suorakulmainen muoto, kun taas silkkihuivimme on neliön muotoinen ja ohutta kevyttä silkkimateriaalia. Huivia voi käyttää lämmittelyyn, mutta myös asusteena ja muotiesineenä. Huivia voivat käyttää niin mies kuin nainenkin.

Vinkkejä villahuiviin

Jotkut huomaavat, että villahuivi tarttuu kiinni ja siinä tapauksessa villahuivin voi pestä käsin ja lisätä huuhteluveteen yksi tai pari teelusikallista tislattua etikkaa.