TARJOUS - 30% alennus valitiusta tuotteista Outlet-sivulla

Wildlife Tray Rectangular

  Tuotekuvaus

  Tarjotin koivuviilua

  Laadukas koivuviilutarjotin, jossa ainutlaatuinen metsästysvaikutteinen kettukuvio. Valmistettu Nybrossa, Åry Traysissa, Ruotsissa.

  Valmistus: Aluskone valmistetaan viidessä eri vaiheessa: painatus, huolto, puristus, jyrsintä ja kiillotus. Åryn tarjottimia on valmistettu koivuviilusta eri merkeille jo vuosia. Käytetty koivuviilu on FSC-merkitty (katso alla)

  Hoito-ohjeet: Tämän pesukoneen voi pestä käsin tai konepesun hellävaraisella ohjelmalla. Jos peset koneessa usein, pesuaine voi kuluttaa pintaa.

  Mitat: Pituus 43 cm Leveys 22 cm

  FSC®-MERKINTÄ (Forest Stewardship Council) on kansainvälinen järjestö, joka haluaa edistää ympäristövastuullista metsätaloutta, mutta joka, toisin kuin muut sertifikaatit, ottaa huomioon myös sosiaaliset ja taloudelliset tekijät. Sääntöjä noudattavat voivat merkitä tuotteensa FSC-brändillä. FSC®-merkki antaa kuluttajille ja yrityksille mahdollisuuden valita puutuotteita, jotka kunnioittavat sekä ihmisiä että ympäristöä.

  Wildlife Tray Rectangular

  Artikkelin numero 1140151_A6009

  Suorakaiteen muotoinen tarjotin pituus 43cm leveys 22cm - Ainutlaatuinen kuvio kettujen kanssa - Koivuviilu - Valmistettu Ruotsissa

  34,00 €
  Varastossa